Showbiz

#inglorious bastards #remake #film de razboi #quentin tarantino #brad pitt

Brad Pitt in filmul lui Quentin Tarantino

Brad Pitt a acceptat sa joace in pelicula inglorious bastards si se va afla pentru prima data sub bagheta lui Quentin Tarantino, potrivit hollywoodreporter.com. Lungmetrajul spune povestea unui grup de soldati americani care se afla in misiune in Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial.

Actorul american va interpreta rolul locotenentului Aldo Raine, un rebel din Tennessee (SUA), care conduce o banda de opt soldati evrei americani ce vor sa se razbune pe nazisti in Franta aflata sub ocupatie.

Din distributia filmului vor mai face parte actorul Simon Pegg, cunoscut din comediile Hot Fuzz/Politist meserias si Run Fatboy Run, pe care il vom vedea in rolul unui locotenent britanic , si Nastassja Kinski, care va juca o actrita germana. Printre surprizele lui Quentin Tarantino se numara si aparitia in film a lui B.J. Novak (The Office) si a regizorului Eli Roth (Hostel - Caminul ororilor) ce vor interprera doi dintre soldatii bandei lui Brad Pitt.

Tarantino se pare ca il cauta inca pe actorul ce va intra in pielea liderului nazist Hans Landa, dupa ce a renuntat la ideea de a-l distribui in acest rol pe Leonardo DiCaprio.

Inglorious Bastards este un remake al productiei cu acelasi nume, regizata de Enzo Castellari in 1978. Filmarile vor incepe in octombrie, in Germania, iar Tarantino spera sa-si prezinte noul proiect cinematografic la Festivalul de Film de la Cannes din mai 2009.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading, in care joaca Brad Pitt.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea