Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #tigari #fumat

Brad Pitt fumeaza pe ascuns de frica Angelinei Jolie

Brad Pitt fumeaza pe ascuns, de frica consoartei sale, Angelina Jolie, informeaza gossip.whyfame.com.

Surse din anturajul celor doi au dezvaluit ca fumat de multi ani.

"Brad Pitt fumeaa de foarte multi ani. Fuma si pe vremea cand era casatorit cu Jennifer Aniston. Fumatul este unul dintre viciile de care actorul nu poate sa scape. Din cand in cand se mai relaxeaza cu o tigara ", a declarat o sursa.

"Angelina este de acord cu fumatul, insa doar atata timp cat nu o afecteaza pe ea si pe copii. Brad nu fumeaza niciodata atunci cand este in preajma copiilor sau a Angelinei. Nu poate insa renunta la fumat, este un obicei de care inca se mai bucura ocazional", a mai completat sursa.

Chiar Brad Pitt a recunoscut ca ii este frica ca Angelina sa nu il prinda fumand.

"Sunt mult mai speriat ca Angelina sa nu ma prinda fumand, decat de paparazzi", a declarat Brad Pitt intr-un interviu pentru revista Entertainment Weekly.

Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza un cuplu din 2005, cand actorul inca mai era casatorit cu Jennifer Aniston. In ianuarie 2006, Angelina Jolie a confirmat idila dintre ei si a anuntat ca este insarcinata cu Brad Pitt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea