Showbiz

#brad pitt #erou #case ecologice #proiect #new orleans #uraganul katrina

Brad Pitt - eroul eco al orasului New Orleans

Brad Pitt este cunoscut pentru generozitatea sa si pentru sumele cu multe zerouri donate in scopuri caritabile. Actorul a reusit sa faca pentru locuitorii orasului New Orleans, devastate de uraganul Katrina , mai mult decat a facut pentru sinistrati chiar statul american.

Pitt a donat 3.4 milioane de lire (aproximativ 4,5 milioane de euro), ajutand astfel la reconstructia caselor din New Orleans, Louisiana, dupa ce au fost devastate de uraganul Katrina in 2005. Sinistratii care inca locuiau in case provizorii au primit cadou de Craciun de la starul american, case noi.

Cu ajutorul donatilor facute de Brad Pitt s-au construit 150 de eco-case ( case ecologice ) si se vor construi mai multe in cadrul proiectului Make It Right .

Brad Pitt - erou eco


Brad Pitt este insa foarte suparat pe proiectantii caselor, deoarece au interrupt munca la proiect pe motiv ca zona este mult prea inundata si dezafectata. „Nu este vorba doar de niste case, sunt camine unde oamenii isi intemeiaza familii, isi duc copiii la scoala, este un loc unde copiii fac primii pasi si sa joaca cu prietenii lor”, a spus Pitt.

Vedeta, care detine o casa in cartierul francez din New Orleans, si-a intrerupt filmarile pentru o perioada pentru a se dedica proiectului. Pitt a lansat si o competitie pentru arhitectii care au idei inovative pentru case. „Casa mea este toata verde. Totul este natural, de la beton pana la vopsea, nici urma de chimicale”, a declarat Brad.

Urmareste trailerul celui mai recent film in care joaca Brad Pitt, The Curious Case of Benjamin Button


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea