Showbiz

#the curious case of benjamin button #rechin #mancat #brad pitt

Brad Pitt ar vrea sa moara mancat de un rechin

Brad Pitt a ajuns la o varsta la care se gandeste din ce in ce mai des la batranete si la modul in care va muri . Starul crede ca ar fi interesant daca ar fi mancat de un rechin , scrie FemaleFirst.

Pitt sustine ca nu ii este frica de batranete, dar se intreaba adesea cum se va sfarsi viata sa. “Ma tem mai mult de modul in care voi muri. Focul si spatiile stramte nu mi se par “atragatoare”...Un rechin, in schimb, ar fi interesant”, a glumit actorul in varsta de 45 de ani.

In cel mai recent film al sau, The Curious Case of Benjamin Button, Brad Pitt joaca rolul unui barbat care sa naste batran si intinereste pe masura ce inainteaza in varsta, pentru a sfarsi ca un bebelus. Astfel, vedeta a declarat ca de abia asteapta sa imbatraneasca, pentru ca crede ca va fi mai inteligent. “Imi place faptul ca intelepciunea vine cu varsta. Nu as da batranetea pe anii tineretii pentru nimic in lume”, a afirmat Brad.

The Curious Case of Benjamin Button, filmul care, se pare, l-a facut pe Brad Pitt sa-si doreasca sa imbatraneasca, este nominalizat la 11 categorii ale premiilor BAFTA , inclusiv la cea pentru “actor in rol principal”. Maine, 22 ianuarie, vom afla daca Benjamin Button va primi nominalizari si la premiile Oscar.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea