Showbiz

#brad pitt #actorie #kick-ass

Brad Pitt a renuntat la actorie pentru Kick-Ass

Prezent mereu in lumina reflectoarelor datorita rolurilor sale de succes, Brad Pitt revine pe marile ecrane in calitate de producator al filmului , o comedie de actiune extrem de asteptata, care din 23 aprilie va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex , Movieplex , Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti, Iasi), Cityplex (Constanta) si Lotus (Oradea).

Aflat in Europa impreuna partenera sa, remarca, de asemenea, si pentru activitatea de producator, intre proiectele lui regasindu-se filme de success precum: Cartita, Sotia calatorului in timp si Vietile secrete ale Pippei Lee.

In momentul in care a ales sa se implice in productia comediei Kick-Ass, Brad Pitt a lucrat cu o distributie de exceptie, printre altii facand echipa si cu Nicolas Cage.  

Filmul  Kick-Ass  a luat nastere din succesul nebun al seriei de benzi desenate cu acelasi nume.  Dave Lizewski  (Aaron Johnson), un fan inrait al eroilor virtuali, isi alege un nume impunator, un costum pe masura si incepe sa imparta dreptate in stanga si in dreapta prin oras, ignorand total faptul ca el nu detine puteri supranaturale. Din acel moment, viata lui incepe sa se schimbe ireversibil, curajul sau nebunesc inspirand o adevarata cultura urbana. Dave face echipa cu alti trei vigilanti la fel de infocati: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloe Moretz) si tatal acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage).

Trailer Kick-Ass:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea