Showbiz

#anamaria marinca #filmul #hamptons #premiul #boogie

Boogie - premiat in SUA

Cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Radu Muntean , , a fost recompensat duminica, 19 octombrie, cu premiul Zicherman Family Foundation pentru scenariu, in cadrul Festivalului International de Film de la , anunta Institutul Cultural Roman de la New York. Prezentarea peliculei in festival a reprezentat si premiera oficiala in SUA.

Premiul a fost acceptat de actrita Anamaria Marinca, a carei participare la festival a fost sustinuta de ICR New York. "Si de data asta am purtat noroc filmului pe care il reprezint", a declarat actrita dupa ceremonie.

Directorul de programe al festivalului de la Hamptons , David Nugent, a laudat filmul lui Radu Muntean: "Boogie m-a emotionat intr-un mod cu totul special prin faptul ca se adreseaza in mod direct fiecaruia dintre noi, realismul cu care prezinta viata in cuplu conferind subiectului ceva universal".

Boogie a avut de curand premiera si in cinematografele noastre. Filmul vorbeste despre criza unui barbat de 30 de ani, casatorit si cu copil. In rolurile principale joaca Dragos Bucur si Anamaria Marinca.

Vizioneaza trailerul filmului Boogie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea