Showbiz

Boogie - la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

, cel de-al treilea lungmetraj regizat de Radu Muntean va participa la Festivalul International de Film de la , Cehia, al doilea festival de clasa A la care este invitat. Filmul va fi prezent la Karlovy Vary in cadrul competitiei East of the West.

Festivalul se va desfasura in perioada 4-12 iulie 2008, iar regizorul Radu Muntean si scenaristul Alex Baciu vor fi prezenti la proiectiile filmului din 6 si 7 iulie. Boogie a fost inclus anul acesta si in sectiunea Quinzaine des Realisateurs din cadrul Festivalulu de la Cannes, iar la inceputul lunii iunie, a rulat in premiera in Romania la Cluj, in cadrul TIFF 2008.

Pelicula va fi prezentata in aceste zile si in cadrul Festivalului International de la Munchen, iar apoi va rula in deschiderea Festivalului de la Ierusalim, in cadrul sectiunii Panorama, si in cadrul festivalurilor de la Melbourne (Australia), Motovun (Croatia), Varsovia (Polonia).

Dupa ce in 2006 a primit Premiul Special al Juriului pentru Hartia va fi albastra la Festivalul Filmului Francofon de la Namur (Belgia), Radu Muntean a fost invitat si anul acesta sa participe cu Boogie in competitia oficiala .

Boogie, un film despre maturizare si varsta de 30 de ani, cu Dragos Bucur si Anamaria Marinca in rolurile principale, va ajunge in salile de cinema din tara in aceasta toamna.

Trailer Boogie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea