Showbiz

#termen nedeterminat #amanat #bond 23

Bond 23 - amanat pe termen nedeterminat

Cu siguranta aceasta stire va pune capat tuturor speculatiilor legate de scenariul urmatorului film Bond , dar si de actritele care se presupunea ca vor lupta pentru inima agentului 007.

Producatorii francizei, Michael G. Wilson si Barbara Broccoli au emis un comunicat de presa prin care anunta faptul ca dezvoltarea proiectului Bond 23 a fost amanata pe termen nedeterminat din cauza situatiei incerte a studiourilor MGM.

“Din cauza situatiei inca neclare a studiourilor MGM si a imposibilitatii de a finaliza vanzarea companiei, am suspendat productia lui Bond 23 pe termen nedeterminat. Deocamdata nu stim daca dezvoltarea proiectului va mai fi reluata si nu avem nicio data stabilita pentru lansarea filmului”, au mentionat cei doi producatori in comunicat.

Cei de la Cinematical mai spun ca zvonurile sistarii productiei lui Bond 23 au aparut inca din luna ianuarie, insa au fost negate atunci chiar de producatorii Wilson si Broccoli. Intre timp, Bond 23 a pus mana pe un regizor, Sam Mendes, si pe un scenarist, Peter Morgan, de Oscar. Probabil ca nu vom avea parte de un nou film Bond in viitorul apropiat, iar Daniel Craig are toate sansele sa nu mai revina in rolul agentului 007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea