Showbiz

#rock #lansare #single #bon jovi #criza economica #we weren’t born to follow

Bon Jovi canta despre criza economica

Trupa Bon Jovi revine in atentia publicului cu ”We Weren’t Born To Follow”, primul single de pe noul album, “The Circle”.
 
Versurile piesei vorbesc despre vremurile tulburi pe care le traim, despre criza economica mondiala . Totusi, cantecul nu indeamna la resemnare, ci aduce speranta in sufletele oamenilor si promisiunea ca intr-o zi soarele va rasari si pe strada lor.
 
Melodia poate fi ascultata gratuit chiar pe site-ul oficial al grupului“We Weren’t Born To Follow” va putea fi auzit la radiouri incepand cu 31 august.
 
Single-ul  a fost scris si co-produs de Jon Bon Jovi si Richie Sambora si produs de John Shanks, care a mai colaborat cu cei de la Bon Jovi si la ultimele albume ale trupei,"Have A Nice Day" (2005) si "Lost Highway" (2007).  “The Circle”, noul disc Bon Jovi, umeaza sa fie lansat oficial pe 10 noiembrie.

Bon Jovi se numara printre cele mai mari trupe rock din istorie. Formatia a castigat mai multe premii Grammy, a vandut 120 de milioane de discuri si a sustinut peste 26000 de concerte in 50 de tari in fata a 34 de milioane de fani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea