Showbiz

#ianuarie 2009 #relatii #nunta #casatorie #muzica #monden #loredana #bodo #proconsul #rock #pop

Bodo (Proconsul) isi pune pirostriile din nou

 
Bodo (Proconsul) se insoara din nou. Dupa ce a petrecut 2 ani de burlacie, in ianuarie 2009, solistul trupei Proconsul va face pasul cel mare cu actuala sa iubita, Loredana.

Mai precis, cei 2 indragostiti isi vor spune „da” pentru totdeauna pe 30 ianuarie, data ce corespunde cu ziua in care artistul a pus punct casnciei cu Ioana Basescu , potrivit ziarului Libertatea.

De altfel, Bodo si Loredana au ales si data cununiei religioase. Aceasta este programata pentru vara lui 2009, mai precis pe 19 iulie.

In ceea ce priveste cariera muzicala a artistului, Bodo lucreaza impreuna cu ceilalti membri ai trupei Proconsul la un nou album. Acestia au lansat deja un prim single, intitulat „Inger de lumina”, care poate fi descarcat gratuit de catre fani, pe site-ul oficial al formatiei.

In plus, Proconsul va sustine o serie de concerte in aceasta luna. Astfel, acestia pot fi ascultati pe 20 decembrie in Parcul Tineretului din Bucuresti, incepand cu ora 20.30, pe 25 decembrie la Craiova (Concertul de Craciun in aer liber ), pe 27 decembrie in Piata Unirii din Bucuresti si pe 30 decembrie la Aiud (aer liber).

De curand, baietii de la Proconsul s-au intors dintr-un mini-turneu in Italia unde au sustinut concerte in orase precum Milano, Verona, Vicentza, Treviso si Padova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea