Showbiz

#pop #alte-genuri #leona lewis #monden #blana #vegetarian #haina #moda

Blanurile, inamicul nr.1 al Leonei Lewis


Leona Lewis considera ca “ceva nu e in regula clar” cu cei care poarta haine de blana .

Autoarea megahit-ului “ Bleeding Love ” care se declara o vegetariana convinsa, nu intelege de ce ar vrea cineva sa poarte o haina facuta din pielea unui animal.

“Mi se pare o chestie atat de primitiva si demodata. Nu-mi pot imagina ca oamenii care stiu ca animalele alea au fost ucise pentru a putea face haine din pielea lor, continua sa le poarte. Trebuie sa fie ceva in neregula cu ei. “

De altfel, Leona a refuzat o oferta de 1 milion de euro pentru a deschide un magazin Harrods exclusiv londonez, pe motiv ca acesta comercializeaza blana.

Desi cantareata nu are nimic cu aceasta firma, este de parere ca nu ar putea reprezenta ceva ce uraste din tot sufletul.

“Nu am nimic impotriva magazinului sau a patronului – tot ce am, are legatura cu blana. Pur si simplu cred ca este de-a dreptul crud si stiu ca n-as putea suporta nimic care sa fie impotriva credintelor mele, oricat as fi platita. Nu am nicio presimtire rea cu privire la Harrords, ci doar la vanzarea blanii. Este ceva rau si trebuie sa iei pozitie fata de lucrurile rele.", a marturisit Leona Lewis.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea