Showbiz

#ryan reynolds #green lantern #iubita #blake lively

Blake Lively - iubita lui Green Lantern

Cu doar cateva saptamani inainte de inceperea filmarilor, producatorii au desemnat eroina principala pentru pelicula .

Potrivit The Hollywood Reporter, cei de la Warner Bros. au ales-o pe actrita Ferris, o tanara care conduce compania aerospatiala a tatalui ei si-l angajeaza ca pilot pe Hal Jordan, care va deveni apoi politistul intergalactic Green Lantern , interpretat de Ryan Reynolds. In benzile desenate, Carol si Hal au o aventura, complicata insa de dubla identitate a pilotului si de mostenirea companiei de catre tanara Carol.

Rolul lui Carol ar fi trebuit interpretat de o actrita mai matura, dar producatorii filmului au ales-o pe Blake Lively fiind impresionati de proba pe care a dat-o si de rolul ei in pelicula The Town , unde joaca alaturi de Ben Affleck.

Lively, in varsta de doar 22 de ani, le-a suflat rolul mai multor actrite cu experienta, printre care se numara Jennifer Garner, Keri Russell, Eva Green si Diane Kruger.

Filmarile la Green Lantern vor incepe in martie in Louisiana, iar pelicula va avea premiera pe 17 iunie 2011. Regia este semnata de Martin Campbell.

Urmareste trailerul filmului The Private Lives of Pippa Lee in care Blake Lively are un rol secundar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea