Showbiz

#pop #black eyed peas #michael jackson #concert #turneu #londra

Black Eyed Peas - in deschiderea concertelor Michael Jackson?

will.i.am spune ca il va suna pe Michael Jackson si ii va impartasi dorinta trupei Black Eyed Peas de a canta in deschiderea concertelor pe care acesta le va sustine la Londra.
 
Trupa Black Eyed Peas vrea sa cante in deschiderea concertelor din turneul This is it pe care Michael Jackson le va sustine la Londra. Unul dintre membrii formatiei, will.i.am, a decalarat in premiera intresesul sau pentru turneul lui Michael Jackson.
 
"Nu am concertat niciodata acolo, insa in ultimele zile numai despre turneul lui Michael Jackson se vorbeste. O sa il sun si o sa ii zic "Hey, Michael, cum merge treaba? Lasa-ne pe noi sa deschidem concertele", a declarat will.i.am la premiera filmului X-Men Origins: Wolverine, care a avut loc pe 28 aprilie.
 
"Michael va spune ceva de genul "Ok, lasa-ma sa ma gandesc". Noi speram insa ca vom fi alesi", a mai declarat will.i.am.
 
Michael Jackson va incepe seria de concerte de la Londra pe 8 iulie si le va incheia pe 29 septembrie. Dupa aceste concerte, in 2010 va merge in Japonia pentru alte aparitii live. In programul sau sunt incluse si cateva turnee in America.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea