Showbiz

#black eyed peas #funck #alte-genuri #formatie #muzica #hip hop

Black Eyed Peas au plagiat

Daca Nelly Furtado, Timbaland si Coldplay au fost suspectati de plagiat, acuzatie venita din partea celebrului blogger Perez Hilton, de ce sa nu intre in aceeasi oala aflata sub presiune si cei de la Black Eyed Peas ?

Astfel, pe blogul sau, carcotasul Perez a tinut sa precizeze ca melodia „Party All The Time”, de pe noul disc al formatiei Black Eyed Peas contine o serie de sample-uri preluate din piesa „Mancry”, semnata Adam Freeland.

Mai mult de atat, se pare ca Freeland ar fi postat pe Twitter un mesaj-text prin care isi sfatuia fanii sa faca o comparatie intre cele 2 piese.

In alta ordine de idei, Black Eyed Peas si-au lansat luna trecuta albumul "The E.N.D", album pe care este inclus si „ Boom Boom Pow”, single ce s-a clasat pe locul 1 in top Billboard 100.

De asemenea, membrii formatiei vor participa alaturi de nume precum Prince, Steely Dan, Grace Jones sau B.B. King la Festivalul de Jazz din Montreux, Elvetia.

Freeland vs. Black Eyed Peas

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea