Showbiz

#hip hop

Bitza lanseaza noul album in toamna

Cel mai nou album al lui Bitza , intitulat „ Sufletul orasului ” va fi lansat in cateva luni, cel mai probabil in toamna.

 

Materialul discografic trebuia scos pe piata in luna februarie, dupa cum anuntase Bitza, insa din cauza unei operatii de deviatie de sept a artistului, acest lucru nu a mai fost posibil, conform site-ului MTV.

Albumul "Sufletul orasului", colaborare cu Loredana  

La acest nou album, Bitza a colaborat cu artisti precum Grasu XXL , Cedry2k, Carbon, Loredana sau Raku, materialul discografic incluzand in totalitate 18 piese.

 

LP-ul „Sufletul orasului” este cel de-al 4-lea din cariera solo a rapper-ului. Primul album hip hop al artistului a fost „Sevraj” si a fost scos pe piata in mai 2004. Dupa acesta au urmat „Sinuciderea unui inger”, ce s-a bucurat de un succes enorm, in 2005 si „ Fapte bune ”, in 2006.

Bitza si Parazitii  

De asemenea Bitza a avut colaborari de succes cu trupa Parazitii, care de altfel l-a si ajutat sa se afirme pe piata muzicala autohtona, cat si cu unul dintre membrii Bug Mafia, Tataee.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea