Showbiz

#muzica #madonna #regina pop #pop #concerte

Biletele premium la Madonna - pe terminate

Biletele cu vederea cea mai buna la concertul pe care il va sustine Madonna in data de 26 august in Parcul Izvor , sunt pe terminate, potrivit unui comunicat remis de organizatori.

Dupa ce Gazon A a fost declarat sold-out la nici 2 luni de la anuntarea show-ului, acum si locurile din Tribuna VIP si zona Gold Bar sunt pe cale sa se termine: mai sunt disponibile mai putin de 500 de bilete in aceste categorii.

De altfel, si cei care doresc sa beneficieze de Pachetele Gold ce ofera posibilitatea de a fi pozitionat la doar cativa pasi de cantareata, ar trebui sa se grabeasca. Nu de alta, dar mai sunt disponibile doar 20 de bucati.

Pachetele Gold pot fi achizitionate doar prin telefon sau e-mail la adresa vip@myticket.ro. Aceste pachete costa 2250 lei si includ un bilet VIP intr-o zona special amenajata cu locuri premium, un voucher ce permite accesul in zona VIP, dar si Cortul VIP cu Open Bar si muzica ambientala intr-un spatiu special amenajat.

Cei care cumpara 2 Pachete VIP, vor beneficia si de parcare special amenajata VIP. “Biletele pentru concertul Madonna au cel mai rapid ritm de vanzare pe care l-am vazut pana acum la un concert organizat de Emagic! Dupa epuizarea biletelor din Gazonul A, biletele din Tribuna Vip si cele din Gold Bar au fost cele mai cautate, in prezent fiind disponibile mai putin de 500 de bilete in aceste categorii, care cel mai probabil vor fi urmatoarele sold-out!”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul Madonnei de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui de-al 11-lea album al artistei: “Hard Candy”. “Sticky & Sweet Tour” este cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo si totodata una dintre cele mai mari productii de spectacol din industria entertainment-ului mondial.

Biletele ramase mai pot fi procurate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 (Gazon B), 600 (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP).  

Madonna - Give it to me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea