Showbiz

#alte-genuri

Biletele la Juanes variaza intre 100 si 300 de lei

Au fost facute public preturile biletelor pentru concertul lui Juanes la Bucuresti. Acestea valoreaza 100, 150, 200 si 300 lei si pot fi achizitionate incepand cu 26 iunie de pe site-ul bilet.ro.

Celebrul artist Juanes va concerta in Romania pe data de 3 septembrie 2008 la Sala Polivalenta. Spectacolul incepe la orele 22.00 si face parte din turneul mondial de promovare a albumului "La vida es un ratico".

Curand, biletele se vor gasi si in magazine

Cat de curand, biletele pentru acest concert se vor gasi si in magazinele Carrefour Voiaj , Germanos, Diverta, Muzica, Music Shop, Flanco, Flamingo, conform afisului evenimentului.

Cantaretul sud-american Juan Esteban Aristizabal Vasquez, cunoscut sub numele de Juanes, este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului pe plan international. Multi critici de specialitate sunt de parere ca acesta este echivalentul masculin al Shakira, faimoase artista, originara ca si Juanes, din Columbia.

Juanes a fost catalogat de catre Los Angeles Times drept "cea mai importanta figura a muzicii latino", fiind castigatorul a 12 premii Latin Grammy.

Artistul si-a inceput cariera muzicala la varsta de 15 ani cand a infiintat grupul rock "Ekhimosis" ce a lansat 5 albume si a ramas unita timp de 12 ani.

Juanes a fost pur si simplu indragostit de muzica. Cantaret, chitarist, producator, compozitor si autor al versurilor tuturor cantacelor sale, Juanes a si-a consolidat cariera urcand muzica la nivel de arta. Pana in prezent a lansat 4 albume solo.

Juanes, o cariera muzicala de succes

Albumul de debut, "Fijate Bien" a fost conceput in colaborare cu producatorii Argentino Gustavo Santaolalla si Anibal Kerpe. Cu toate ca acest material nu a avut parte numai de recenzii favorabile, cu siguranta i-a deschis lui Juanes drumul spre faima.

Cel de-a 2-lea LP solo, intitulat "Un Dia Normal" s-a bucurut de mare succes in toata America Latina, ajungand discul spaniol cel mai vandut in plan international. Mega-hit-ul "A Dios Le Pido" extras de pe acest album, a facut inconjurul lumii .

In 2004 a iesit pe piata cel de-al 3-lea album semnat Juanes, intitulat "Mi Sangre". Materialul discografic cuprinde hit-uri precum "La camisa negra", "Volverte A Ver", "Para Tu Amor", "Mi Sangre" sau "Nada Valgo Sin Tu Amor". Acest produs al muzicianului columbian a fost o adevarata capodopera, cu mai mult de 12 saptamani pe locul 1 in Billboard cu "Nada valgo sin tu amor" si "Volverte a ver".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea