Showbiz

#electro

Biletele la Jean-Michel Jarre, intre 100 si 500 lei

Biletele pentru show-ul pe care muzicianul francez Jean-Michel Jarre il va sustine la Bucuresti pe 10 noiembrie, la Sala Polivalenta, au fost deja puse in vanzare.

Preturile acestora sunt cuprinde in 100 si 500 lei, in functie de pozitionarea in sala, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.
Biletele pot fi achizitionate online, la www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro si www.blt.ro, sau din reteaua de magazine Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Flanco, Flamingo, cat si de la Sala Palatului si Sala Polivalenta.

Jean-Michel Jarre, un pionier al muzicii electronice

Jean-Michel Andre Jarre este un compozitor si producator francez, recunoscut ca fiind un pioner in muzica electronica, synthpop si New Age . De asemenea, Jarre este celebru pentru spectacolele date in aer liber ce implica lumini, lasere si artificii.

Jean-Michel Jarre a vandut pana acum aproximativ 80 milioane de albume si single-uri in intreaga lume. Albumul care l-a consacrat pe artistul francez se intituleaza "Oxigene", lansat in 1976. Materialul discografic este considerat de catre criticii de specialitate ca fiind cel mai important si influent album al muzicii electro .

Abordarea pe care o prezinta jean michel jarre este una inovativa si a netezit calea pentru multe generatii actuale de muzicieni electro.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea