Showbiz

#rock

Biletele la Iron Maiden, pe terminate

Biletele pentru concertul lui Iron Maiden se vand ca painea calda. Astfel, mai bine de 3 sferturi din tichetele puse in vanzare sunt deja epuizate, ultimele bilete disponibile fiind cele in zona gazon B si tribune.

Iron Mainden va sustine un concert la Bucuresti in data de 4 august, pe stadionul Cotroceni. Trupa va ajunge la noi in tara cu avionul personal, iar solistul formatiei Bruce Dickinson , cunoscut pentru pasiunea sa fata de avioane, va fi cel care il va pilota.

Iron Maiden, inapoi in Romania dupa 13 ani

Iron Maiden nu este la prima vizita in Romania, membrii formatiei au mai sustinut un concert in octombrie 1995, cu ocazia festivalului Skip Rock ce a a avut loc la Sala Polivalenta. Diferenta este ca atunci pe scena nu a fost Bruce Dickinson ca vocalist, ci Blaze Bayley .

Eddie, cel mai bun logo

Aeronava cu care va sosi trupa Iron Maiden este un Boeing 757 ce este vizibil inscriptionata cu numele trupei, iar pe coada aceasteia se gaseste celebra mascota Eddie, aleasa de catre revista Metal Hummer drept "Cel mai bun logo".

Trupa Iron Maiden a luat fiinta in 1975 la initiativa basistului Steve Harris si este una dintre cele mai cunoscute si valoroase trupe de heavy metal din lume, cu vanzari de peste 100 de milioane de albume. Membrii Iron Maiden sunt considerati liderii miscarii britanice de heavy metal denumita "New Wave".

Trupa are o impresionanta colectie de 14 albume de studio, cel mai cunoscut dintre acestea fiind "Fear of the Dark" aparut in 1992, iar componenta actuala a trupei este: Bruce Dickinson (voce), Dave Murray (chitara), Adrian Smith (chitara), Janick Gers (chitara), Steve Harris (bass) şi Nicko McBrain (tobe).

Membrii Iron Maiden au primit in 2002 premiul "Ivor Novello" pentru realizarile muzicale din intreaga lume si au fost inclusi in faimosul Hollywood Rock Walk din California, in timp ce se aflau in turneul american din 2005.

Fanii ce doresc sa-si vada idolii in concertul de la Bucuresti mai pot procura bilete in zona gazon B si tribune, online de pe myticket.ro sau din magazinele Diverta.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea