Showbiz

#pop #jazz #patricia kaas #concert #bucuresti #bilete #sala palatului #kabaret

Bilete la Patricia Kaas

Biletele pentru concertul pe care Patricia Kaas il va sustine in Bucuresti s-au pus in vanzare si au preturi cuprinse intre 110 si 435 de lei. Cantareata franceza va concerta pe 14 iunie la Sala Palatului.

Tichetele pentru acest concert au cinci categorii de preturi, in functie de locul ocupat in sala. Biletele pot fi achizitionate la preturile de 110, 150, 215, 325 si 435 de lei, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Diverta si de pe site-urile eventim.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album semnat Patricia Kaas, Kabaret . Show-ul de la Bucuresti va fi un tribut adus anilor '30 si va cuprinde atat piese noi cat si piese celebre mai vechi, in total 23 de melodii. Muzica Patriciei Kaas este un amestec de pop, jazz si sansonete . Albumul Kabaret a fost lansat in decembrie 2008, iar artista a filmat deja videoclipul pentru doua dintre melodii.

Patricia Kaas este una dintre cele mai faimoase cantarete franceze. De-a lungul timpului a lansat o serie de single-uri de succes: Mon mec a moi, Les hommes qui passent, Il me dit que je suis belle sau Mademoiselle chante le blues. Artista a vandut peste 16 milioane de discuri pe plan mondial.

Patricia Kaas este si reprezentanta Frantei in finala Eurovision 2009 , care va avea loc in luna mai la Moscova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea