Showbiz

#electro

Bilete la concertul Fedde le Grande

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul lui Fedde Le Grand, Ida Corr si Camille Jones ce va avea loc pe 17 iulie, incepand cu orele 21.00 la Arenele Romane din Bucuresti.

Tichetele pentru show-ul din 17 iulie costa 35 lei in avans si 50 lei in ziua evenimentului. Aceastea pot fi comandate de pe site-urile bilete.ro si myticket.ro.

Fedde le Grande nu e la prima vizita in Romania

Fedde le Grande nu este la prima vizita in Romania, DJ-ul mixand si cu alte ocazii pentru publicul roman. Insa de data aceasta, Fedde va fi insotit de cele 2 interprete cu care a colaborat la majoritatea single-urilor sale, Ida Corr si Camille Jones.

DJ-ul olandez, pe locul I in Marea Britanie

DJ-ul olandez Fedde le Grand s-a facut remarcat cu hituri precum " Put your hands up 4 Detroit ", "The Creeps" si "Let me Think About It".

Single-ul "Put your hands up 4 Detroit" a ocupat locul 1 in topurile de specialitate din Marea Britanie si locul 5 in topurile din Olanda. De asemenea melodia a stat mai bine de 5 saptamani in topurile muzicale din Spania.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea