Showbiz

#beyonce #lady gaga #premii #vma #mtv

Beyonce si Lady Gaga se bat pe premiile VMA

Beyonce si Lady Gaga sunt favoritele editiei de anul acesta a premiilor MTV Video Music Awards, dupa ce fiecare artista a primit nu mai putin de noua nominalizari, anunta MTV.

Cele doua vedete se vor confrunta la categoria “ cel mai bun videoclip ”, Beyonce cu "Single Ladies (Put a Ring On It)" si Lady Gaga cu "Poker Face". La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Eminem cu " We Made You ", Kanye West cu "Love Lockdown" si Britney Spears cu "Womanizer".

Beyonce si Lady Gaga se vor bate si la categoriile “ cel mai bun videoclip al unei artiste” si “cel mai bun videoclip pop”. Britney Spears, care anul trecut a plecat acasa cu trei trofee, a primit anul acesta sapte nominalizari si se va lupta din greu cu Beyonce si Lady Gaga.

Rivalii Eminem si Kanye West se vor infrunta la patru categorii, printre care “cel mai bun videoclip al unui artist” si “cel mai bun videoclip hip-hop”. Cel mai nou videoclip al lui West, "Paranoid", va concura la categoria “cele mai bune efecte speciale”.

Nominalizarile pentru editia 2009 a premiilor mtv video music awards au fost anuntate in cursul zilei de marti (4 aug) printr-un mesaj video transmis de comediantul Russell Brand care va fi gazda evenimentului pentru a doua oara consecutiv.

Decernarea premiilor VMA va avea loc pe 13 septembrie la New York. Printre artistii care vor urca pe scena se numara Green Day, Taylor Swift, Pink si Muse.

Beyonce - single ladies (put a ring on it)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea