Showbiz

#beyonce #jay-z #muzica #alte-genuri #monden #hip hop

Beyonce si Jay-Z au scapat de amenintari cu moartea

Un barbat acuzat ca trimite mesaje de amenintare vedetelor din showbiz, inclusiv cuplului hip-hop Jay-Z si Beyonce, a fost arestat de politia din Detroit, Michigan , anunta femalefirst.co.uk.

Leon Desmond Barrett este invinuit pentru redactarea a 12 scrisori de amenintare din decembrie 2006 si pana in aprilie 2009, pe care le-a trimis unor celebritati printre care se numara si fotbalistul Jerome Bettis.

Potrivit informatiilor date de politie, cateva dintre scrisori aveau la baza un conflict intre Barret si familia lui Bettis. „Nu vrem sa avem un schimb de focuri cu el, dar daca trebuie, o sa se intample si chestia asta. Ma gandesc ca o sa fie un alt Virgina Tech in Detroit”, preciza intr-o scrisoare Barrett.

O alta scrisoare, datand din 18 august 2007, relata urmatoarele: „Sunt gata sa incep sa ucid si mai multi oameni. si hartuire , acuzatii pe care acesta le-a negat.

Beyonce feat. Jay-Z - Bonnie&Clyde

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea