Showbiz

#pop #beyonce #destiny`s child #pop star #monden

Beyonce s-a saturat de statutul de vedeta pop

Starul pop, Beyonce, s-a saturat de statutul sau de bomba sexy si considera ca este momentul sa i se atribuie o pozitie mai matura in industria muzicala .

„M-am saturat pana peste cap de statutul de star pop. Nu mai vreau sa fiu o fata „hot”. Vreau sa fiu o legenda vie. Si simt ca am realizat multe pana acum. Simt ca sunt mai respectata, lucru care este mai important decat orice alt premiu sau record. Si simt ca vine un moment cand statutul de pop star nu mai este de ajuns.", a marturisit artista.

De asemenea Beyonce, care a cochetat si cu lumea filmului („Dreamgirl”, 2006) a dezvaluit ca are un alter-ego, care se numeste „Sasha”. Vedeta se simte foarte bine in pielea acestui personaj si marturiseste ca atunci cand este „Sasha”, are mult mai multa incredere in ea.

Trupa Destiny`s Child a fost rampa de lansare pentru Beyonce Knowles . Grupul r&b si pop, original un cvartet, a devenit in cele din urma un trio, care consta in Beyonce Knowles, Kelly Rowland, si Michelle Williams . Trupa a lansat patru albume de studio, care contin noua hituri internationale.

Comform R.I.A.A., Destiny's Child au vandut 100 de milioane de inregistrari in toata lumea, devenind cea mai de succes trupa de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formatia ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea