Showbiz

#casa de discuri #album #single #videoclip #muzica #r&b #beyonce #alte-genuri

Beyonce, politista sexy in noul sau videoclip

 
Beyonce si-a lansat de curand videoclipul piesei „If I Were A Boy”. Acest material este asteptat de ceva vreme de catre fanii frumoasei artiste. Clipul prezinta scene in care Beyonce si sotul ei se pregatesc sa savureze micul dejun.

„Sotul meu imi face micul dejun, iar eu nu prea am timp sa mananc”, marturiseste vedeta. „Ca ofiter de politie, am un partener barbat, iar clipul ne arata in viata de zi cu zi. Sotul meu e la serviciu si cateva fete frumoase flirteaza cu el, dar el le respinge avansurile. Un tip flirteaza cu mine si eu fac acelasi lucru cu el”, a incheiat Beyonce.

Piesa „If I Were A Boy” este una dintre cele care vor fi incluse pe noul LP al lui Beyonce. Albumul de studio trebuia sa se numeasca „Virtouso Sasha”, dar a fost schimbat in „I Am...”. Materialul, realizat in colaborare cu Kanye West si Timbaland , este programat sa fie lansat pe 18 noiembrie de catre casa de discuri Columbia Records.

„Am lucrat la acest album aproape un an. M-am dedicat trup si suflet finalizarii lui. Aproape ca-l vad ca pe copilul meu. N-am mai stat atat de mult la un proiect de pe vremea cand eram in Destiny`s Child .”, a marturisit artista pe site-ul sau oficial.

De asemenea, Beyonce va lansa maine, 14 octombrie si cel de-al 2 –lea clip, la melodia „Single Ladies”.

Urmariti videoclipul piesei "If I Were A Boy" de pe noul album semnat Beyonce.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea