Showbiz

#beyonce #billboard #femeia anului #pop #muzica #caritate

Beyonce Knowles este Femeia Anului

Considerata una dintre cele mai influente artiste, Beyonce Knowles va primi in luna octombrie titlul de Femeia Anului , decernat de Billboard, informeaza aceshowbiz.com.

Pe 25 august, Billboard a anuntat ca Beyonce va primi titlul de Femeia Anului. Factorii care i-au adus acest titlu au fost succesul la public, leadership si idei noi care au influentat in ultimele 12 luni industria muzicala .

"Beyonce este o cantareata talentata care intruchipeaza acele calitati si succese pe care titlul de Femeie a Anului le onoreaza", a declarat Bill Werde, directorul editorial al Billboard.

"Beyonce nu numai ca a influentat cultura pop prin hiturile sale, dar este si o sursa de insipratie pentru femeile de pretutindeni, prin stilul sau unic si implicarea in cauzele sociale", a mai completat Bill Werde.

Beyonce Knowles este intr-adevar o personalitate cu influenta in industia muzicala. Anul 2009 a fost anul de debut al turneului mondial I Am ..., turneu care promoveaza cel mai recent album al sau, I Am...Sasha Fierce . Tot in acest an, Beyonce a participat la numeroase evenimente de caritate, pentru ajutorarea familiilor aflate in dificultate.

Beyonce va primi titlul de Femeia Anului pe 2 octombrie, la New York, in cadrul unui eveniment muzical.

Beyonce - Halo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea