Showbiz

#beyonce #muzica #pop #alte-genuri #r&b

Beyonce data in judecata pentru parfumul ei

Beyonce a fost data in judecata de o companie de imbracaminte din SUA, care este nemultumita de faptul ca artista  planuieste sa foloseasca numele de „Sasha Fierce” pentru parfumul ce urmeaza a fi lansat in 2010, potrivit Reuters.

Firma Abercrombie & Fitch sustine ca detine numele de „Fierce” inca din 2002 si parfumul pe care vrea Beyonce sa-l lanseze anul viitor ar induce lumea in eroare, avand in vedere asemanarea dintre cele doua nume.

In consecinta, reprezentatii companiei au decis sa o dea in judecata pe artista, impiedicand astfel aparitia acestui parfum. Acestia au depus o plangere pe 15 septembrie la un tribunal din Ohio.

Termenul de „Fierce” apare si in titlul celui mai recent album lansat de Beyonce, „I Am...Sasha Fierce”. Artista a precizat ca si-a ales acest alter ego , pentru ca ii descrie cel mai bine partea salbatica si dinamica din ea. De altfel, unele informatii aparute prin presa arata ca Beyonce nu ar dori sa lanseze respectivul parfum sub aceasta denumire, ci doar il foloseste ca o sursa de inspiratie.

„Pentru mine, parfumul reflecta atitudinea unei femei si simtul ei unic. Imi plac multe arome, dar nu am gasit una care sa ma reprezinte pe mine ca femeie”
, a explicat Beyonce.

De partea cealalalta, compania Aebercrombie & Fitch foloseste acest nume pentru un parfum dedicat barbatiilor.

Beyonce - Ego

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea