Showbiz

#i am...sasha fierce #ego #videoclip #betonce #pop

Beyonce a lansat un nou videoclip

Beyonce a lansat cele de-al cincilea single de pe albumul I am.. Sasha Fierce, Ego.

Joi, 21 mai, cel de-al cincilea single de pe cel mai recent album al lui Beyonce a fost lansat pe site-ul oficial al cantaretei. Ego a intrat deja pe posturile de radio alaturi de remixul realizat impreuna cu Kanye West. Pe 16 iunie va fi lansat un videoclip si pentru aceasta colaborare. Clipul va fi inclus pe colectia video Above and Beyonce.

Videoclipul a fost realizat de Beyonce impreuna cu coregraful sau. Ei au mai lucrat si la videoclipurile melodiilor Single Ladies si Get Me Bodied. Beyonce a caracterizat acest videoclip in cateva cuvinte "alb/negru, stralucitor si simplu".

Beyonce este una dintre cele mai apreciate cantarete de peste ocean. Nici frumusetea ei nu a fost ocolita de specialisti, ea ocupand locul 14 in clasamentul celor mai sexy femei in lume in topul Maxim. Impreuna cu Jay-Z formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Beyonce - Ego:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea