Showbiz

#body of lies #sua #beverly hills chihuahua #box office

Beverly Hills Chihuahua ramane pe primul loc in BO

Filmul Beverly Hills Chihuahua ramane pentru a doua saptamana consecutiv pe locul intai in box office-ul american, cu incasari de 17,5 milioane de dolari.

Filmul prezinta povestea lui Chloe, o femela alintata de chihuahua, care isi petrece cea mai MARE parte a timpului ratacind pe strazile din Beverly Hills in poseta stapanei sale, frecventand magazinele luxoase din zona. Aventura incepe atunci cand Chloe se rataceste de stapana in timpul unei excursii in Mexic.

Pe locul doi intra filmul horror Quarantine, urmat de thriller-ul Body of Lies - cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe – locul trei, cu 13. 1 milioane de dolari.

Eagle Eye, cu Shia LaBeouf in rolul principal, a coborat doua pozitii si se afla pe locul patru , cu 11 milioane de dolari, iar pe pozitia a cincea se afla comedia romantica Nick and Norah's Infinite Playlist, cu incasari de 6,5 milioane de dolari.

Intreg box office-ul american

Beverly Hills Chihuahua - 17.5 milioane dolari
Quarantine - 14.2 milioane dolari
Body of Lies - 13.1 milioane dolari
Eagle Eye – 11 milioane dolari
Nick and Norah's Infinite Playlist -6.5 milioane dolari
The Express - 4.73 milioane dolari
Nights in Rodanthe - 4.61 milioane dolari
Appaloosa - 3.34 milioane dolari
The Duchess - 3.32 milioane dolari
City of Ember - 3.2 milioane dolari

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailer-ul productiei Walt Disney - Beverly Hills Chihuahua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea