Showbiz

#preot iezuit #leonardo dicaprio #martin scorsese #daniel day-lewis #benicio del toro

Benicio Del Toro si Daniel Day-Lewis, preotii lui Scorsese

Actorii daniel day-lewis si Benicio Del Toro vor juca in noul film al regizorului Martin Scorsese , intitulat Silence, in care vor interpreta rolurile a doi preoti iezuiti din secolul al XVII-lea, informeaza variety.com

Silence, care se bazeaza pe romanul lui Shusaku Endo, adaptat de Jay Cocks, prezinta drama unor preoti care, in drumul lor spre Japonia, au parte doar de violenta si persecutii.

Filmarile la aceasta productie vor incepe peste cateva luni, in Noua Zeelanda. Pelicula va fi produsa de compania lui Graham King, cu care Scorsese a mai colaborat la realizarea filmelor The Departed (castigator al premiului Oscar in 2007 pentru "cel ami bun film"), The Aviator si Gangs of New York.

Benicio de Toro se afla la prima colaborare cu Martin Scorsese iar Daniel Day Lewis este la a treia, dupa Gangs of New York si The Age of Innocence. Lewis a terminat recent filmarile la muzicalul Nine, regizat de Rob Marshall.

Recent, Scorsese a tarminat filmarile la adaptarea pentru marele ecran a romanului Shutter Island , in care joaca Leonardo DiCaprio.

Urmareste trailerul filmului Gangs of New York



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea