Showbiz

#ben stiller #delfini #documentar #the cove

Ben Stiller vrea sa salveze delfinii

vrea sa salveze delfinii, insa numai cu conditia sa nu ii afecteze vacanta de vara , informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul in varsta de 43 de ani a facut aceasta declaratie la vizionarea unui nou documentar, The Cove , care spune povestea lui Richard O'Barry, un fost de delfini, care incearca sa opreasca abuzul asupra acestor animale in Japonia.

"Acest lucru m-a impulsionat sa plec din lumea mea si sa merg in Japonia sa sustin aceasta cauza. Sa devin activist. Bineinteles, nu am facut acest lucru, pentru ca deja inchiriasem o vila in Nantucket, pana la sfarsitul lunii", a glumit , Wakayama. Anual, in acest loc, peste 2,500 de mamifere sunt omorate. Pentru a filma aceste scene, realizatorii au folosit camere de filmat care sa semene cu niste pietre.

Ben Stiller nu este singura vedeta de la Hollywood care isi arata interesul pentru soarta delfinilor din Japonia. In 2007, actrita din serialul Heroes, Hayden Panettiere, a mers cu un grup de protestatri in Taiji , in incercarea de a salva mamiferele. Actiunea a dus insa la un mandat de arestare pe numele actritei.

Urmareste trailerul filmului Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, cu Ben Stiller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea