Showbiz

#tropic thunder #ben stiller #tina fey #oscar #film animat #animatie #dreamworks #robert downey jr.

Ben Stiller si Robert Downey Jr vorbesc in Master Mind

Robert Downey Jr, Tina Fey si Ben Stiller se afla in negocieri pentru a asigura vocile personajelor principale din filmul animat al studiourilor DreamWorks Animation - Master Mind, informeaza hollywoodreporter.com.

Ben Stiller se va ocupa si de productia animatiei, prin intermediul companiei sale Red Hour Films.

Filmul, care prezinta povestea unui raufacator genial care isi pierde tot interesul pentru viata dupa ce isi ucide accidental adversarul, are un scenariu scris de Alan J. Schoolcraft si brent simons.

In 2008, compania DreamWorks Animation a inregistrat un profit imens de pe urma filmelor animate Madagascar: Escape 2 Africa si Kung Fu Panda, care au obtinut incasari de peste 1,2 miliarde de dolari.

Ultimul proiect al celor doi actori, Stiller si Downey, este comedia Tropic Thunder, la care Ben Stiller a lucrat ca scenarist, actor si regizor, iar Robert Downey Jr. s-a ales cu o nominalizare la premiile Oscar, categoria "cel mai bun actor in rol secundar".

Urmareste trailerul filmului Tropic Thunder, cu Ben Stiller si Robert Downey Jr.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea