Showbiz

Ben Stiller - erou de benzi desenate

Dupa febra continuarilor si cea a adaptarilor dupa romane celebre, producatorii de film de la Hollywood si-au indreptat atentia spre industria benzilor desenate si a romanelor grafice, incercand sa transforme in orice animata, care s-a bucurat de un oarecare succes.

Actorul american Ben Stiller s-a lasat si el prins in acest joc si, se pare, va produce si va interpreta rolul principal in The Return of King Doug, o adaptare pentru marele ecran a unui roman de benzi desenate , care nici macar nu a aparut inca pe piata. Drepturile de ecranizare au fost totusi achizitionate de DreamWorks .

The Return of King Doug spune povestea unui personaj ce trebuie sa se intoarca in lumea fantastica, pe care a parasit-o in urma cu 30 de ani. Scenariul va fi scris de Greg Erb si Jason Oremland, un duo care mai are la activ filme precum Frog Princess si Fraidy Cat, ambele de la Disney.

Urmatoarele proiecte cinematografice ale lui Ben Stiller sunt: comedia Tropic Thunder, pe care starul hollywoodian a regizat-o si a produs-o prin intermediul casei sale de productie Red Hour si filmul de animatie Madagascar: Escape 2 Africa. Stiller se pregateste, de asemenea, sa inceapa filmarile la Night at the Museum II: Escape From the Smithsonian.

Trailer Tropic Thunder


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea