Showbiz

#batman #moare #dc comics #serie #the dark knight #christian bale

Batman moare dupa 70 de ani de lupta cu crima organizata

Se pare ca nici super-eroi din filmele americane nu traiesc o vesnicie si sfarsesc tragic. Asta i se va intampla celebrului Batman in ultima editie a benzilor desenate create de DC Comics , anunta FemaleFirst.

Potrivit zvonurilor aparute in presa americana, in cartea ce urmeaza sa fie lansata joi de DC Comics, Bruce Wayne alias Batman, eroul care s-a luptat timp de 70 de ani cu crima organizata, se va bucura de ultima cursa cu faimosul sau Batmobil .

Creatorii personajului s-au hotarat sa-l omoare pe Batman si sa faca loc unui viitor erou care sa imbrace costumul Omului liliac. Cel mai probabil noul Batman va fi ucenicul acestuia, Robin.

La Hollywood insa, Batman este inca in voga. Cea de-a doua parte a trilogiei Batman, The Dark Knight, a batut toate recordurile de incasari din 2008, ocupand pozitia a treia in topul celor mai de succes filme realizate vreodata. Iar producatorii au inceput deja lucrul la partea a treia a seriei regizate de Christopher Nolan. Actorul galez Christian Bale va intra pentru a treia oara in costumul lui Batman. Sa speram ca nu va fi si ultima!

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea