Showbiz

#electro #basshunter #muzica #concert #fanii #romania #intalnire

Basshunter isi da intalnire cu fanii romani pe 4 noiembrie

Basshunter se intalneste marti, 4 noiembrie, incepand cu ora 18.00 cu fanii din Romania. Evenimentul va avea loc la Media Galaxy din Unirea Shopping Center , Bucuresti.

Muzicianul de origine suedeza, Jonas Erik Altberg, cunoscut publicului sub numele de Basshunter, s-a remarcat pe piata muzicala odata cu lansarea pieselor „Boten Anna” si „Visitter i Ventrilo och spelar Dota”.

Artistul isi denumeste stilul - eurodance, desi multi tind sa-l incadreze in categoria electro, muzica de club si alte subspecii ale acesteia.

Primul album semnat Basshunter apare in 2004 si se intituleaza „The Bassmachine”. LP-ul este promovat prin pagina de web a artistului.

In 2006, „Boten Anna”, primul single al lui Basshunter devine hit in Scandinavia , in acelasi timp cu lansarea albumului. „Boten Anna” este de asemenea prima piesa in limba suedeza care ajunge pe primul loc in toul Duch Top 40. In 2008, versiunea in engleza a piesei ajunge in scurt timp numarul 1 in Topul UK.

Basshunter si-a castigat un loc in fata pe harta muzicala internationala datorita pieselor „ Now You`re Gone ” si „All I Ever Wanted”.  

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea