Showbiz

#pop #dance #backstreet boys #croaziera

Backstreet Boys pleaca in croaziera impreuna cu fanii

Cei de la Backstreet Boys au de gand sa plece la iarna intr-o croaziera alaturi de fanii lor, scrie angryape.com. Grupul se va imbarca pe 9 decembrie pe un vas care va pleca din sudul Floridei. Calatoria va dura patru zile, vasul urmand sa se intoarca in Florida  pe 13 decembrie.

Fanii vor avea ocazia sa stea de vorba cu idolii lor si sa urmareasca un concert pe care Backstreet Boys il va sustine chiar pe acasa .ro/ acasa .ro/vapor" title="vapor">vapor " title="vapor">vapor .

“Va fi o experienta de care ai parte o singura data in viata, baietii vor calatori alaturi de voi si vor discuta cu voi, fanii”, se arata pe site-ul oficial Backstreet Boys.

Nu este pentru prima oara cand o trupa isi da intalnire cu fanii pe un vapor. Acelasi lucru a facut  o alta trupa de baieti, new kids on the block, in urma cu un an. In mai 2009 cei de la New Kids On The Block au plecat cu cativa fani intr-o croaziera in Caraibe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea