Showbiz

#rock #pop #electro #alte-genuri #meniuri #vegetarieni #moby #santana #the killers #manowar #motorhead #patrice #dieta

B’Estfest 2009: Vedetele vor meniuri Bio

Meniurile si dietele Bio se afla in topul preferintelor culinare ale vedetelor prezente in acest an la B’Estfest.
 
Moby ( foto ), acasa .ro/vegan" title="vegan">vegan convins de cativa ani (vegan = vegetarian strict, nu consuma niciun aliment de origine animala) a solicitat in mod expres numai produse organice. Astfel, el se va ospata cu morcovi, mere, ghimbir, spanac, castraveti, sucuri de fructe, dar si unt de arahide.

Si membrii Looptroop Rockers sunt adeptii unei diete sanatoase, bogata in legume, fructe si alimente de provenienta naturala, fara coloranti sau aditivi chimici, Promoe fiind un alt vegan celebru care va canta la B’Estfest.

Patrice isi doreste mancare preparata “cu multa dragoste”

Daca printre instrumentistii din trupa lui Patrice pizza si preparatele cu specific thailandez sunt la mare cautare, artistul reggae este insa vegetarian, si isi doreste ca mancarea sa sa fie preparata “cu multa dragoste”.

Membrii Franz Ferdinand nu exclud din meniu felurile de mancare pe baza de carne, dar acestea trebuie sa fie preparate cu foarte mare atentie, fara prea multe grasimi, produsele fast-food fiind de neacceptat. Lemmy de la Motorhead prefera margarina tartinabila, branzeturile frantuzesti, ouale fierte tari, optand la desert pentru o portie sanatoasa de capsune cu zahar.

The Killers si Manowar vor mancaruri romanesti

The Killers si Manowar se numara printre artistii B’Estfest deschisi catre noi experiente: acestia doresc sa incerce bucataria romaneasca traditionala si au solicitat ca meniul din backstage sa contina o selectie de preparate cu specific local.
 
Santana isi va aduce la festival bucatarul personal, care a solicitat echipei care se ocupa de aprovizionarea zonei de backstage sa-i puna la dispozitie fructe, legume, diverse produse de patiserie (paine neagra si paine de secara, gogosi, briose, croissante), o selectie de branzeturi rafinate, precum si mai multe sortimente de carnati si salam.

B'Estfest 2009 se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Line-up-ul festivalului include peste 30 de artisti, printre care The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea