Showbiz

#pop #rock #electro #bestfest #festival #santana #the killers #moby

B'estfest 2009 se anunta aglomerat

Festivalul B'estfest a ajuns la cea de-a treia editie si se va desfasura in perioada 1-5 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Organizatorii evenimentului au declarat ca bugetul alocat pentru aceasta editia a fost de 3,3 milioane de euro. Laura Coroianu, reprezentant Emagic, a mai declarat ca anul acesta se asteapta la peste 70.000 de spectactori, un numar impresionant tinand cont de criza financiara, care la B'estfest nu s-a facut simtita.

Noutatea acestei editiei este Ziua Zero , care este o avampremiera a festivalului. Cap de afis al acestei zile este trupa The Killers. Pe langa concerte, si show-uri de lumina, publicul participant la aceasta editie B'estfest va avea parte si de distractii precum Dukes Box, Poles Apart si Miniscule of Sound, alaturi de petrecerile Silent Disco. De asemenea, publicul va avea la dispozitie baruri si 5 restaurante.

Festivalul B'estfest se va desfasura pe doua scene si o arena, va cuprinde 30 de ore de muzica si artisti din 11 tari.

B'estfest va lua startul pe 1 iulie, in Ziua Zero. In acesta zi vor concerta The Killers, White Lies , Patrice si Snails.

In ziua II (2 iulie) vor concerta Moby, Motorhead, Polarkreis 18 , Ayo, Grimus si Les Elephants Bizarres.

Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons, Gabriella Cilmi , Altenosfera si Oceana vor incalzi atmosfera in ziua III (3 iulie), iar in ziua IV (4 iulie) cap de afis este Santana alaturi de The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, Gravity Co si The Mood.

Si anul acesta ultima zi a festivalui este destinata iubitorilor de rock. Trupa Manowar va fi headlinerul Aftershock (5 iulie), alaturi de Holyhell, Trooper, Thunderstorm, NeXuS si Ulytau.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie - 30 iunie, 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru Aftershock (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe myticket.ro si in magazinele Diverta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea