Showbiz

#james cameron #mari #incasari #filme #top #avatar

Avatar - locul 2 in topul filmelor cu cele mai mari incasari

Filmul lui James Cameron , Avatar , a doborat toate recordurile de incasari, astfel ca ajuns pe locul doi in clasamentul productiilor cu cele mai mari venituri din istorie.

Avatar a incasat in trei saptamani de la lansare 1,13 miliarde de dolari in intreaga lume, depasind incasarile lui Pirates of the Carribean: Dead Man’s Chest si The Lord of the Rings: The Return of the King. Singurul film care mai sta in calea suprematiei lui Avatar in ceea ce priveste incasarile este Titanic, care inca detine recordul cu suma de 1, 8 miliarde.

Astfel, James Cameron a devenit singurul regizor ale carui filme , Avatar si Titanic, au cele mai mari incasari din toate timpurile. Iar cineastul nici nu se gandeste sa ia o pauza. Cameron are in plan inca doua continuari pentru Avatar si o adaptare cinematografica dupa manga Battle Angel Alita.

Mai mult, Ain’t It Cool News a anuntat ca James Cameron ar lucra si la un proiect despre bombardamentele de la Hiroshima si Nagasaki care au pus capat celui de-al doilea Razboi Mondial.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea