Showbiz

#biografie #coco chanel #audrey tautou

Audrey Tautou vrea in Coco Chanel 2

vrea sa joace intr-un nou film despre viata cunoscutei creatoare de moda, , informeaza femalefirst.co.uk.

Frantuzoaica a fost foarte incantata sa ii dea viata legendarei creatoare de moda in anii sai de tinerete si spune ca nu va refuza sa se intoarca pentru o continuare a filmului, daca aceasta va avea loc in viitor.

"Cand voi fi indeajuns de batrana , as vrea sa ma reintorc la acest personaj. Coco a fost o persoana foarte interesanta catre sfarsitul vietii, atunci cand a devenit rea, nepoliticoasa si singura. Cred ca s-a transformat intr-o caricatura de-a sa, ceea ce mie mi se pare fascinant", a declarat Audrey Tautou.

Actrita si-a adus aportul personal la interpretarea acestui personaj si nu a vrut sa imite toate ticurile si obiceiurile de viata ale lui Coco Chanel .

"Am citit biografia ei si am vazut foarte multe fotografii cu ea, insa nu am am vrut sa o interprete asa cum o stie toata lumea din alte filme, atunci cand era batrana si viata a fost mai dura cu ea. Am vrut sa arat niste elemente din tineretea sa, care au ramas vesnice: pozitia corpului, gratia ei, felul in care fuma. Am vrut insa sa le arat oamenilor si haosul din sufletul ei, inainte de a avea succes", a mai adaugat actrita.

Urmareste trailerul filmului Coco avant Chanel, cu Audrey Tautou:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea