Showbiz

Audrey Tautou va juca rolul lui Coco Chanel

Actrita franceza Audrey Tautou , cunoscuta pentru rolurile sale din filmele Amelie si Codul lui DaVinci , va intra in pielea faimoasei creatoare de moda, Coco Chanel , intr-o productie franceza regizata de Anne Fontaine.

Filmul biografic se va intitula coco avant chanel si va prezenta viata designerului inainte de a deveni celebra pentru creatiile sale. In plus, incepand de anul viitor, Audrey Tautou va fi noua imagine a parfumului Chanel No.5, inlocuind-o astfel pe Nicole Kidman, actuala ambasadoare a celebrului brand.

Actrita franceza, in varsta de 31 de ani, va colabora pentru campania Chanel No.5 cu regizorul Jean-Pierre Jeunet, care va realiza un scurtmetraj, in stilul celui produs de regizorul Baz Luhrmann cu tema Moulin Rouge, in care a aparut Nicole Kidman.

Audrey Tautou si Jeunet au mai colaborat in 2001, la filmul Amelie/ Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain, care a primit cinci nominalizari la premiile Oscar si, de asemenea, la productia O logodna foarte lunga/ Un long dimanche de fiancailles.

TrailerAmelie/ Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea