Showbiz

#concert #romania #bucuresti #massive attack #muzica #alte-genuri #trip-hop

Au ramas doar bilete in B la concertul Massive Attack

 
Pentru concertul pe care il va sustine trupa Massive Attack la Bucuresti pe 2 august au mai ramas disponibile doar bilete la sectorul B in sectorul B al gazonului.

Biletele costa 80 RON si se gasesc in Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Concertul va avea loc pe stadionul Iolanda Balas Soter.

Accesul in incinta stadionului se va face incepand cu ora 18:30 prin strada Primo Nebiolo. Concertul va debuta la ora 20:00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird urmand ca dupa aceea sa urce pe scena Massive Attack.

Britanicii se pregatesc de un concert de zile mari la Bucuresti. Spectacolul lor live, cu efecte vizuale realizate de United Visual Artists a atras pana acum atentia fanilor din intreaga Europa, pe care Massive Attack o viziteaza in cadrul turneului de promovare a viitorului lor album.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea