Showbiz

#twilight #saga #new moon #eclipse #serie

Au inceput filmarile la Twilight 3

Miercuri, 19 august, cei de la Summit Entertainment au anuntat oficial inceperea filmarilor celui de-al treilea film din seria Twilight - Eclipse, informeaza femalefisrt.co.uk.

Twilight Saga: Eclipse, regizat de David Slade (30 Days of Night, Hard Candy) dintr-un scenariu scris de Melissa Rosenberg, ii va readuce pe actorii Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner in rolurile de care i-a facut celebri - Bella Swan, Edward Cullen si Jacob Black .

Al treilea film din franciza inspirata din cartile autoarei Stephenie Meyer va fi lansat pe marile ecrane pe 30 iunie 2010.

Alaturi de regizorul David Slade au mai venit cativa actori noi, printre care Bryce Dallas Howard - Victoria, Xavier Samuel - Riley, Catalina Sandino Moreno - Maria, Jack Huston - Royce King, Julia Jones - Leah, BooBoo Stewart – Seth si Jodelle Ferland - Bree.

Twilight Saga: Eclipse ii readuce pe marile ecrane pe membrii tribului indian Quileute; colegii de scoala ai eroilor nostri; si pe legendarii Volturi – o secta care evalueaza si impune legile vampirilor din intreaga lume.

In cel de-al treilea film al seriei, triunghiul dragostei evolueaza - Bella este fortata sa aleaga intre Edward si Jacob - stiind ca alegerea sa ar putea sa izbucneasca o lupta eterna intre vampir si varcolac. - in timp ce un imparat malefic incepe s-o urmareasca pe aceasta.

Urmareste cel mai nou trailer New Moon, cu Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea