Showbiz

#arnold schwarzenegger #james cameron #film #colaborare

Arnold Schwarzenegger vrea sa lucreze din nou cu Cameron

Arnold Schwarzenegger s-a cam plictisit de postul de guvernator al Californiei si este gata sa se intoarca la Hollywood. Cel putin asa crede regizorul James Cameron care a afirmat ca ar putea lucra din nou cu faimosul actor, scrie digitalspy.co.uk.

Regizorul lui Avatar si creatorul celui mai cunoscut personaj jucat de Schwarzenegger, Terminator, a declarat intr-un interviu pentru postul MTV ca se gandeste la cateva proiecte cinematografice la care sa lucreze impreuna cu guvernatorul Californiei atunci cand acesta isi va termina mandatul.

“Cred ca vrea sa revina la Hollywood. Cred ca vrea sa joace din nou si vom colabora cand amandoi vom scapa de obligatiile actuale”, a spus James Cameron.

Intrebat despre o posibila continuare la filmul de actiune True Lies, Cameron a raspuns: “Ma gandesc la cateva idei si sunt sigur ca si el are ceva planuri.”

Arnold Schwarzenegger va avea o scurta aparitie in 2010 in filmul de actiune regizat de Sylvester Stallone, The Expendables .

James Cameron a participat joi seara la premiera mega-productiei Avatar la Londra alaturi de vedetele filmului.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea