Showbiz

#meg ryan #comedie romantica #film biografic #salvador dali #antonio banderas

Antonio Banderas va juca rolul celebrului Salvador Dali

Antonio Banderas este foarte aproape de a-l interpreta pe celebrul pictor intr-o noua pelicula inspirata de viata acestuia. Potrivit Variety, actorul se afla intr-un stadiu avansat de negocieri cu producatorii filmului intitulat chiar Dali.

Proiectul este in lucru la compania Media 8 Entertainment inca din 2003, insa de abia recent a fost gasit un scenarist in persoana lui Jeremy Walters.

Noul film va explora modul in care Salvador Dali a cucerit lumea prin sex, pacat si suprarealism. Pelicula va aduce in prim-plan si scandalurile si necazurile care au contribuit in cele din urma la moartea artistului.

Producatorii au dezvaluit ca Dali nu va pune accentul doar pe stilul de viata scandalos al pictorului, ci si pe relatia complicata cu sa, Gala, muza si managerul manipulativ al artistului. Desi este o productie biografica, filmul va face uz si de efecte speciale pentru realizarea unor secvente definitorii pentru arta pictorului.

Filmarile la Dali sunt programate sa inceapa in primele luni ale lui 2009 in Spania si Anglia sub bagheta regizorala a lui Simon West.

Pe Antonio Banderas il puteti vedea pe ecrane in comedia romantica My Mom's New Boyfriend alaturi de Meg Ryan. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea