Showbiz

#castigatori #cerbul de aur #pop #muzica

Antonino a castigat Cerbul de Aur

Concurentul italian Antonino a castigat marele trofeu al Festivalului euro .

"Este primul meu premiu important. Este un prim pas in cariera mea, vor urma si alte poriecte. Dupa aceasta victorie, sper sa colaborez si cu artisti din Romania. Banii pe care i-am obtinut ca premiu, o data cu Cerbul de Aur, ii voi dona o parte in Romania si o parte in Italia pentru ca sunt destui oameni care au nevoie de ei. Si, bineinteles, o sa ii recompensez pe oamenii care au lucrat cu mine"
, a marturisit cantaretul.

Singurii rockeri din concurs, reprezentantii Romaniei, trupa The Marker, au castigat premiul doi si 7.000 de euro.

"Tinta noastra a fost sa castigam un premiu si ne bucuram foarte mult ca am reusit sa primim Cerbul de Argint care pentru noi este Cerbul de Aur Alb . Urmeaza sa ne promovam albumul si sa continuam ceea ce am inceput", a declarat Paul Mates, solistul trupei.

Ovi din Norvegia este singurul concurent care a fost distins cu doua premii: Cerbul de Bronz in valoare de 5.000 de euro si premiul special al publicului, in valoare de 3.000 de euro.

"Ma simt grozav. Am fost uimit ca am primit premiul de popularitate, este un premiu deosebit. Sunt foarte fericit ca am castigat Cerbul de Bronz. Sunt mai multe proiecte pe care doresc sa le incep si sa lansez un album", a spus Ovi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea