Showbiz

#pop

Annie Lennox, candidata pentru tema noului James Bond

annie Lennox este cel mai nou nume despre care se spune ca va interpreta tema principala din noul film James Bond "Quantum of Solace", programat sa apara pe 7 noiembrie in Romania.

Pana in prezent au fost mentionati o serie de artisti ce ar putea interpreta tema din James Bond: Amy Winehouse, Leona Lewis, Duffy, Duran Duran. Se pare ca marea favorita este Leona Lewis.

Responsabil de acest proiect este producatorul Mark Ronson . Motivul pentru care atat de multe staruri sunt legate de acest film este acela ca producatorii ii invita pe artisti sa participe cu piese, in urma unei selectii fiind aleasa melodia castigatoare.

Annie Lennox a cunoscut succesul alaturi de Eurythmics

Cantareata scotiana Annie Lennox a cunoscut afirmarea in anii `80 ca facand parte din duo-ul pop Eurythmics, alaturi de care a scos o serie de hituri: "Sweet dreams(are made of this)", "There must be an angel", "Miracle of love".

In anii `90 artista a optat pentru o cariera solo. Recent, Annie a sustinut un recital cu ocazia concertului dedicat zilei de nastere a fostului presedinte sud-african Nelson Mandela.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea