Showbiz

#angelina jolie #vrajitoarea rea #film #tim burton #maleficent

Angelina Jolie - vrajitoarea cea rea in filmul lui Tim Burton?

Cum nu are niciun proiect in agenda dupa filmul actiune The Tourist , Angelina Jolie pare sa se reorienteze spre o poveste mai intunecata care ar putea fi regizata de Tim Burton , anunta .

Actrita s-a aratat foarte interesata de rolul personajului negativ din noul proiect al lui inca de anul trecut.

Personajul principal al filmului este chiar cel negativ, iar intreaga poveste este spusa din perspectiva sa. a anagajat -o pe Linda Woolverton, scenarista faimoaselor pelicule si cum ca Tim Burton va regiza proiectul si nici daca aparitia lui Jolie in Maleficent depinde de implicarea lui Burton in productie. Totusi, cum actrita nu are alte productii programate dupa incheierea filmarilor la The Tourist, sunt mari sanse ca povestea Disney sa fie urmatorul sau proiect cinematografic.

Angelina Jolie filmeaza in aceasta perioada la Venezia pentru The Tourist, un thriller de actiune in care joaca alaturi de Johnny Depp. Urmatorul film in care Jolie va putea fi vazuta este action-ul Salt programat pentru lansare in iulie. Vezi mai jos trailerul peliculei:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea