Showbiz

#angelina jolie #vizita #secreta #haiti

Angelina Jolie - vizita secreta in Haiti

Angelina Jolie a vizitat din nou Haiti pentru a se intalni cu oficiali ai Natiunilor Unite si ai guvernului de la Port-au-Prince. Insa vizita actritei nu a starnit valva, staff-ului vedetei si autoritatile haitiene reusind sa tina totul departe de ochii presei.

Potrivit Associated Press, Jolie s-a aflat in acest weekend in Haiti in calitate de ambasador al U.N. pe probleme de refugiati . Insa vizita actritei nu a fost anuntata oficial. Oficiali ai U.N. au confirmat vizita lui Jolie in Haiti, dar au acceptat sa vorbeasca despre eveniment sub protectia anonimatului, intrucat au fost instruiti sa nu dea detalii despre vizita actritei.

Angelina Jolie a vizitat Haiti de mai multe ori in acest an. In februarie, vedeta s-a intalnit cu victimele cutremurului si a vizitat mai multe centre cu copii ramasi orfani in urma catastrofei.

In calitate de ambasador al bunavointei al U.N., Angelina Jolie efectueaza frecvent vizite in zone in care populatia are de suferit  in urma conflictelor armate. Recent, Jolie a mai fost in Irak, Thailanda si Pakistan, iar in aprilie anul acesta a vizitat o tabara de refugiati din Bosnia alaturi de Brad Pitt.

 

Credit foto : Associated Press.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea