Showbiz

#valentine's day #brad pitt #euro #surpriza #angelina jolie

Angelina Jolie - surpriza de 15.000 euro pentru Brad Pitt de Valentine's Day

In ciuda zvonurilor de despartire, Angelina Jolie si Brad Pitt sunt inca foarte indragostiti. Mai mult, Angelina ii va face un cadou surpriza lui Brad de Valentine’s Day, scrie FemaleFirst.

Nu, nu este vorba, deocamdata, despre vreun copil adoptat din Haiti, unde actrita a facut recent o vizita, ci despre un …maslin! are 200 de ani si va fi plantat pe proprietatea din Franta a cuplului.

“Angelina a arborele de la o pepiniera situate aproape de casa lor din Franta, in Valbonne. Este un arbore special si a costat-o o avere”, a spus o sursa.

Maslinii simbolizeaza pacea, longevitatea si stabilitatea, iar Angelina a decis sa-i faca un astfel de cadou lui Brad pentru a pune capat zvonurilor legate de despartirea lor.

Jolie si Pitt au aparut tinandu-se de mana la finala Super Bowl din weekend-ul trecut alaturi de fiul lor cel mare, Maddox .

Recent, Angelina a marturisit intr-un interviu pentru editia australiana a revistei Marie Claire, ca Brad a fost cel care a convins-o sa ramana insarcinata. “Cand l-am intalnit, nu ma gandeam sa raman insarcinata. Intotdeauna mi-am dorit sa adopt si nu am vrut sa am copii biologici. Dar Brad m-a invatat sa fiu mai rabdatoare si sa ma bucur de tot ceea ce avem”, a afirmat Jolie pentru Marie Claire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea